Distribuie

Noua fază a proiectului va cuprinde 76 de imobile de tip insiruite P+2

Locuinte fiabile pentru un nou stil de viata

Am demarat prima etapa, din cea de-a doua faza a proiectului, cu 14 vile TIP 1 si 22 de vile TIP 2, cu un regim de înălțime P+2E, cu suprafete utile totale intre 135- 162 mp, cu o compartimentare eficienta si gradini generoase ce asigura spatiul si confortul necesar de “acasa”.

mai multe

Prezentare generala

Alexander Residence este un cartier in plina expansiune, intr-o zona exclusivista, linistita, cu strazi asfaltate si bransamente la retelele edilitare ale orasului Voluntari.

La fel ca în prima faza, accentul va fi pus pe calitatea vieții, pe un design armonios, dar și pe buna execuție a construcțiilor.

Cladirile vor fi realizate din materiale durabile, de calitate superioara, structuri din beton armat si zidarie, cadre metalice si zidarie cu finisaje de calitate.

Fațadele imobilelor imbina armonios doua concepte de fatada, cu finisaje din tencuiala decorativa alternate cu tabla faltuita din otel.

Spațiile interioare vor fi ample și foarte luminoase, suprafețele vitrate urmand cele mai noi trenduri in design si proiectare.

Conceptul, arhitectura, materialele si tehnologia folosite sunt dintre cele mai moderne si bifeaza cele mai noi reglementari in privinta sigurantei si calitatii in constructii.

Contacteaza-ne acum

Imobilele care constituie Alexander Residence sunt râvnite nu doar pentru proximitatea față de cele mai renumite școli, restaurante, cabinete medicale sau magazine de primă necesitate, ci și design-ul modern al fiecarui al fiecărui cămin.

Clădirile vor fi realizate din materiale durabile, de calitate superioară, cu gresie și faianță porțelanată Marazzi, structuri din beton armat și zidărie, cadre metalice și zidărie cu finisaje de calitate.

Fațadele imobilelor îmbină armonios două concepte de fațadă, cu finisaje din tencuială decorativă alternate cu tablă fălțuită din oțel. Aceaste au un rol rol important in protectia peretilor impotriva intemperiilor, nu permite infiltrarea umezelii, contribuie la izolarea termica a locuintei si protejeaza peretii de igrasie, mucegai si de actiunea altor microorganisme.

Programeaza o vizionare
76
imobile noi
12219
mp teren
43
clienti multumiti
162
mp utili