LOCUINȚE FIABILE PENTRU UN NOU STIL DE VIAȚĂ!

DESPRE

Noua fază a proiectului va cuprinde 76 de imobile de tip înșiruite P+2

Am demarat prima etapă din cea de-a doua fază a proiectului cu 14 vile TIP 1 și 22 de vile TIP 2, cu un regim de înălțime P+2E, cu suprafețe utile totale între 135-162 mp, cu o compartimentare eficientă și grădini generoase ce asigură spațiul și confortul necesar de “acasă”.

PREZENTARE GENERALĂ

Alexander Residence este un cartier în plină expansiune, într-o zonă exclusivistă, liniștită, cu străzi asfaltate și branșamente la rețelele edilitare ale orașului Voluntari. La fel ca în prima fază, accentul va fi pus pe calitatea vieții, pe un design armonios, dar și pe buna execuție a construcțiilor.

Imobilele care constituie Alexander Residence sunt râvnite nu doar pentru proximitatea față de cele mai renumite școli, restaurante, cabinete medicale sau magazine de primă necesitate, ci și pentru design-ul modern al fiecărui cămin.

Clădirile vor fi realizate din materiale durabile, de calitate superioară,
cu gresie și faianță porțelanată Marazzi, structuri din beton armat și zidărie, cadre metalice și zidărie cu finisaje de calitate.

Fațadele imobilelor îmbină armonios două concepte de fațadă, cu finisaje din tencuială decorativă alternate cu tablă fălțuită din oțel.

Acestea au un rol important în protecția pereților împotriva intemperiilor, nu permit infiltrarea umezelii, contribuie la izolarea termică a locuinței și protejează pereții de igrasie, mucegai și de acțiunea altor microorganisme.

IMOBILE NOI
0
MP TEREN
0
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
MP UTILI
0